Friday, July 13, 2012

2012 Fransız Gelinlik Modelleri

Yeni model Fransız gelinlik modelleri etraftaki tüm bakışları yine üzerine topluyor.Balık etli  yapıya sahip gelinlerin bembeyaz bir gelinlik giymesi yanlış olur. Bunun yerine kırık beyaz, krem rengi, vücudu ortadan ikiye bölen modellerde yakalar, dikkat çeken bir eşarp modeli olduğunda, dikkatler kilodan uzaklaşmaktadır. İnce uzun gelinler, kabarık etekli, kat kat volanlı etekler ve büstiyerli iki parça halinde gelinlikleri tercih edebilirler. Göbek sorunu olanlar çan etek biçiminde bir gelinlik tercih ederlerse uygun olur. Kısa boylular V yakalı veya V kesimli gelinlik giymesi, boyun daha uzun algılanmasını sağlar.  Uzun boylu gelinler, ayakkabılarını gösterecek modeller seçebilirler.


Gelinlik Seçiminde göz önünde bulundurulan unsurlardan biriside düğünün yapılacağı mekan unsurudur.Mekana göre gelinlik modelleri de değişiklik gösterir.Kendi kişiliğinizi yansıtan içinde en mutlu olduğunuzu düşündüğünüz modeli tercih etmeniz gerekir. Fransız gelinlik modelleri 2012 birbirinden farklı Fransız dantelli seçenekleriyle göz kamaştırıyor.


 


fransz gelinlik modelifransz gelinlik modelifransz gelinlik modelifransz gelinlik modelifransz gelinlik modelifransz gelinlik modelifransz gelinlik modelifransz gelinlik modelifransz gelinlik modelifransz gelinlik modelifransz gelinlik modelifransz gelinlik modelifransz gelinlik modeli


Bir önceki yazımız olan 2012 inci ayakkabı modelleri başlıklı makalemizde 2012 en çok kullanılan ayakkabı modelleri, 2012 en çok satılan kadın ayakkabı modelleri ve 2012 en şık ayakkabı modelleri hakkında bilgiler verilmektedir.


2012 en çok satan gelinlik modelleri 2012 en güzel gelinlik modelleri 2012 Gelinlik Modelleri en çok satan fransız gelinlik modelleri fransız moda gelinlikler şişmanlar için gelinlik modelleri zayıflar için gelinlik modelleri

No comments:

Post a Comment