Saturday, September 15, 2012

Gelinlik modelleri Aire Barcelona

Evlilik hazırlığı içinde insanı en çok meşgul eden şey gelinlik modeli seçimi için gerekli süredir. Mutluluğun anahtarı yapılan veya yapılmayan şeydir kimi zaman ve düğün gibi hayatın en keskin dönemeci olan zamanlar için bu kaide biraz daha çok önemlidir. Bu nedenle gelinlik modelleri içinden hangisinin seçileceği günlük bir elbise veya aksesuarın seçilmesinden çok farklıdır ve zordur.


Küçük yaşlardan beri kurulmuş hayallerin gerçeğe büründüğü zamandır, yaşanılası güzelliktir, sevinçtir, mutluluktur, umuttur düğünler. Gelinlik bir kişiyi o en mutlu günde prenses yapan gizemdir özünde. Düğünün en çok dikkat çekici, parlayan, farklı ve önemli genç kızının yani gelinin diğerlerinden ayıranıdır. Yüz yıllara yani zamana, sınırlara, uzaklıklara, kültür başkalıklarına dünya üzerinde hiçbir engele takılmadan her devirde, her memlekette, her kültürde vazgeçilmez bir manası vardır gelinliğin.


Gelinlik modelleri farklılık gösterse de dünyanın hangi ülkesinde olursa olsun düğün töreninde gelinin kim olduğu hemen bulabilirsiniz. Evleniyorken hemen her şeyin güzel ve önemli olmasını sağlamak için en ince detaya dahi dikkat etmek gerekir. Gelinlik genelde danteldir bazen ise dekoltedir, düğünün bile önüne geçmektedir bazı zamanlarda.


Herkesin özel değer verdiği bir şey olmasından dolayı yüzlerce gelinlik arasından sadece birinin seçilmesi hiç basit bir karar değildir. Başka olmak, özel olmak lakin yine de herkesin aşina olduğu bir model bulabilmek veya özel olarak diktirmek için günlerce ya da haftalarca çaba harcamak gerekmektedir.


Düğünden yıllar sonra bile giyilen gelinlik modelini anımsayıp kendini değerli hissedebilmek için bir gelin elinden gelen her şeyi yapar. Beğendiği gelinliğin kendine yakışan ve tüm misafirler tarafından şık bulunacak bir model olması amacı ile önceden gördüğü sevdiği modelleri kendi evlilik dönemindeki modellerle kıyaslayıp en güzeli belirlemeye çabalar. Ve tüm bu emekler sonrasında seçilen gelinlik evliliğin hiç bir zaman unutulmayacak bir adım olmasını sağlayacaktır.

No comments:

Post a Comment