Monday, August 27, 2012

Range Rover Evoque Teknik Özellikleri


  • Anasayfa




  • Range Rover Evoque Teknik Özellikleri



Sponsor Baglantilari

Range Rover Evoque Teknik Özellikleri
Range Rover Evoque Teknik Özellikler
Range Rover Evoque Teknik Özellik




Sponsor Baglantilari



Range Rover Evoque


Borusan otomotiv Range Rover Evoque’u Nisan ayında İstanbulda düzenlediği lansmanla tanıttı ardından kapalı oda tekniğiyle aracı cam bir kafes içinden sevenleriyle buluşturdu. Range Rover Evoque bugüne kadar üretilen en hafif, en küçük ve en ekonomik Range Rover olmasından dolayı range rover hayranlarını cezbediyor. 3 kapılı ve 5 kapılı oalrak üretilen Range Rover Evoque 2.2 litrelik dizel motor ile 150 hp güç üretecek, 4×4 versiyon aynı motordan 190 hp güç elde edecek. Modelin benzinli versiyonu ise 2.0 litrelik turbo benzinli motorundan 240 hp güç elde ediyor. Bütün motorlarla beraber 6 ileri otomatik şanzıman standart oalrak sunulmuş vaziyette…


Range Rover Evoque Multimedya: dokunmatik ekranlar iphone ve ipod girişleri dvd player standart sunuluyor.


Çevreci Range Rover Evoque: 130g/km’en daha düşük karbon emisyonu


Range Rover Evouge Yakıt tüketimi: Elektrik Takviyeli Direksiyon (EPAS), yakıt tüketimini önemli ölçüde düşürerek Range Rover Evoque’un en verimli Range Rover olmasına katkıda bulunur. Geleneksel hidrolik direksiyon sistemindeki enerji israfını ortadan kaldıran EPAS, CO2 emisyonunu da azaltmaktadır.


Range Rover Evouge araç teknolojileri Terrain Response®, Eğim İniş Kontrolü, Kademeli Kademeli Eğim Kontrolü ve Yokuş Kalkış Destek Sistemi gibi sürüş hakimiyeti odaklı tekonolojiler ile 240 PS 2,0 litre benzinli Si4 motor; altı silindirin gücü ve performansını, dört silindirli Range Rover Evouge motoru size müthiş bir performans sunar.


Şimdiye kadar üretilen Range Roverlar içinde en seksi olan en karizmatik ve kışkırtıcı olanı ilk defa görenler onu konsept aracı sanıyor ancak Range Rover Evouge’a sahip olmak land rover bayisine gitmek kadar kolay tabi bir de yanınızda bol bol euro bulunacak.



Sponsor Baglantilari



26 Ağustos 2012 Saat : 4:21

No comments:

Post a Comment